::: 29-30 березня 2012 :::
Кафедра теорії та історії світової літератури Київського національного лінгвістичного університету запрошує взяти участь у МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «СМАК ЛІТЕРАТУРИ / ЛІТЕРАТУРА СМАКІВ».
Місце проведення: Київський національний лінгвістичний університет, м.Київ.
Докладну інформацію можна отримати за адресою http://www.knlu.kiev.ua/ua/a/smak_lit.pdf, зокрема назви секцій, прізвища координаторів секцій, бібліографічний список філософських, літературознавчих джерел за темою конференції.
Напрями роботи конференції:
• Сучасне літературне виробництво та споживання: автор/видавець/читач.
• Трансформація літературних смаків: способи формування та підтримки.
• Феномен „смакової”( кулінарної) книжки на літературному полі сьогодення.
• Метаморфози поняття смаку в літературі: історичний аспект.
• Літературний вимір смаку як категорії культури повсякденності
• Ієрархії та репутації: літературний канон та література „другого ряду”.
• Смак та несмак масової літератури.
• Філософські аспекти смаку.
• Антропологічні аспекти смаку.
Після обговорення на секціях доповіді рекомендуються до публікації у щорічному збірнику.
Робочі мови конференції: українська, російська, французька, англійська.
Формат роботи секцій:
• Під час виступу оголошують тези доповіді (до 8 тис. знаків, приблизно 3 сторінки друкованого тексту) – до 15 хв.
• Обговорення – до 15 хв.
• До друку приймаються статті обсягом до 12 сторінок, матеріал яких враховує висновки наукового діалогу в секції.
На закінчення конференції планується фуршет.
Довідки за телефоном (044) 529 88 15.
Місце проведення: Київський національний лінгвістичний університет, м.Київ.
Докладну інформацію можна отримати за адресою http://www.knlu.kiev.ua/ua/a/smak_lit.pdf, зокрема назви секцій, прізвища координаторів секцій, бібліографічний список філософських, літературознавчих джерел за темою конференції.
Напрями роботи конференції:
• Сучасне літературне виробництво та споживання: автор/видавець/читач.
• Трансформація літературних смаків: способи формування та підтримки.
• Феномен „смакової”( кулінарної) книжки на літературному полі сьогодення.
• Метаморфози поняття смаку в літературі: історичний аспект.
• Літературний вимір смаку як категорії культури повсякденності
• Ієрархії та репутації: літературний канон та література „другого ряду”.
• Смак та несмак масової літератури.
• Філософські аспекти смаку.
• Антропологічні аспекти смаку.
Після обговорення на секціях доповіді рекомендуються до публікації у щорічному збірнику.
Робочі мови конференції: українська, російська, французька, англійська.
Формат роботи секцій:
• Під час виступу оголошують тези доповіді (до 8 тис. знаків, приблизно 3 сторінки друкованого тексту) – до 15 хв.
• Обговорення – до 15 хв.
• До друку приймаються статті обсягом до 12 сторінок, матеріал яких враховує висновки наукового діалогу в секції.
На закінчення конференції планується фуршет.
Довідки за телефоном (044) 529 88 15.
Немає коментарів:
Дописати коментар